90-dages tilfredshedsgaranti

DET ER VIGTIGT IKKE AT RETURNERE PRODUKTET, FØR DU HAR VÆRET I KONTAKT MED VORES KUNDESERVICE OG MODTAGET RETURNERINGSVEJLEDNINGEN, DA VI ELLERS IKKE KAN SIKRE DIG GARANTIEN.

Vi er sikre på, at du vil blive glad for vores produkt & opnå gode resultater. Tilfredse kunder betyder alt for os, & vi tilbyder derfor 90-dages tilfredshedsgaranti. Dette betyder, at hvis du ikke er tilfreds med produktets performance, kan du ved returnering af intakt produkt & emballage få pengene fuldt returneret inden for 90 dage!

Produktet skal være afprøvet tilstrækkeligt, dvs. mindst 2 gange i ugen i en periode på mindst 70 dage. Hvis man efter de 70 dage ikke er tilfreds med produktet, kan man inden de 90 dage returnere dette og få pengene retur. Der skal fremsendes et før & efter billede, for at dokumentere produktets manglende virkning.

Vi har også 2 års reklamationsret for alle produkter, så hvis du f.eks. modtager et defekt produkt eller hvis produktet går i stykker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis produktet ikke virker optimalt eller er defekt, og dette er selvforskyldt, dækker vores garanti ikke.

I forbindelse med garantidækning & tilbagebetaling vil pengene blive returneret til din konto, så snart vi har modtaget produktet retur & behandlet din sag.

KONTAKT VORES KUNDESERVICE FOR YDERLIGERE INFORMATION ELLER INSTRUKTIONER OM RETURNERING.